Buna seara! Am urmatoarea speta : dupa implinirea varstei de 18 ani si sistarea automata a pensiei de intretinere minor, s-a deschis proces pentru plata pensiei de intretinere pentru continuarea studiilor. banuiesc Veniturile mele constau din : o pensie de invaliditate de gr.III si un part time de 4 ore la o societate comerciala privata. Mentiionez ca nu am pastrat legatura cu minorul. Care este cursul firesc a unei situatii de genul? Drsi eu nu am primit inca nicio notificare, societatea comerciala m-a anuntat ca s-a primit un ordin de poprire de care voi lua la .cunostiinta zilele urmatoare. Inteleg ca plata acestei pensii se poate face pana la varsta de maxim 26 de ani sau terminarea studiilor. Dovada studiilor sau ca nu lucreaza trebuie sa o cer eu ( sau casa de pensii ) anual sau el trebuie sa aduca in instanta adevetinta , ceva justificator?
Va multumesc anticipat!
Pensia alimentara
satelitu
Sotului meu i sa stabilit pensia alimentara pentru minorul din prima casatorie la 450 de la 130(i sa prins veniturile din ultimele luni unde avea sporuri si ... (vezi toată discuția)