avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună , mama mă bate și vrea să mă omoare , vreau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună , mama mă bate și vrea să mă omoare , vreau să o o ...

Bună , mama mă bate și vrea să mă omoare , vreau să o o decad din drepturi să mă ia sora mea , este majoră și tata nu mai avem .. cum putem face
Buna ziua

Suna de urgenta la 983, vei primi toate informatiile de care ai nevoie.
Daca te simti amenintata, muta-te la sora ta si luati legatura cu Politia si Directia pt protectia copilului.
Sunati la 119. Dificil cu sora, mai cautati si alta sustinere. Intai sunati, cereti ajutor.
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părinți violenți fizic și verbal. la cine să apelăm? Alexandra Bordea Alexandra Bordea Buna ziua! Va rog ajutatima! Suntem 5 copii la părinți! Tatăl meu ia dat afară pe fratele si sora mea mai mare! Acum vrea sa ma dea si pe mine! E plecat in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua . am 16 ani jumătate ,prietenul meu are 22. mă pot ... Byyyt Byyyt Bună ziua . Am 16 ani jumătate ,prietenul meu are 22. Mă pot muta la prietenul meu făcând declarație pe propria răspundere că vreau sa plec de acasă ... (vezi toată discuția)
Ajutor - amenințări de la sora tatălui meu Paraschiv Ramona Paraschiv Ramona buna ziua sunt o fata de 17 ani ..tatal meu a cazut inkis in luna martie iar mama mea este decedata ...eu am 5 frati 2 gemene de 4 ani o sora de 11 ani un ... (vezi toată discuția)