avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, soțul a primit o amenda din Austria anul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, soțul a primit o amenda din Austria anul trecut, ...

Bună ziua, soțul a primit o amenda din Austria anul trecut, noi am uitat de ea, și nu am achitat-o.
Și acuma am primit o citatie penala.
Între timp după ce am primit citația am plătit amenda.
Întrebarea mea ar fii, mai trebuie sa se prezinte la tribunal?
Mai precizez ca soțul este plecat la munca și în ziua respectiva nu poate fii prezent!
Cel mai recent răspuns: Andra chirila , utilizator 15:34, 10 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Obligatoriu va prezentati la Tribunal ! aratati instantei ca ati platit amenda si se inchide dosarul. Sa nu lipsiti de la termen.
Și dacă soțul nui prezent, ma pot prezenta eu, în calitate de soție?
Și dacă soțul lipsește, pot și eu prezenta în locul lui?? Sau sa contactam un avocat?

CABINET AVOCAT STROIE CATALIN a scris:

Obligatoriu va prezentati la Tribunal ! aratati instantei ca ati platit amenda si se inchide dosarul. Sa nu lipsiti de la termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda - martor in proces penal razvank5 razvank5 Buna seara, As dori sa stiu daca pot face, si cum sa formulez contestatie la o amenda primita pentru neprezentarea ca martor intr-un proces penal (nu am ... (vezi toată discuția)
Martor-neprezentare, consecinte seby111 seby111 sunt martor intr-un proces civil..dar nu vreau sa ma prezint sa dau declaratie (vezi toată discuția)
Am semnat citatia venita pentru sot paulcostel paulcostel Buna ziua.sotul meu lucreaza in strainatate si a primit o citatie sa se prezinte la un post de politie, in calitate de invinuit.eu nu am vrut sa semnez pentru ... (vezi toată discuția)