avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Bună ziua, Dacă locuiesc în Cluj, dar adresa din ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Bună ziua, Dacă locuiesc în Cluj, dar adresa din buletin și ...

Bună ziua,

Dacă locuiesc în Cluj, dar adresa din buletin și județul de domiciliu sunt în Sibiu, având în vedere că aici stau într-un apartament cumpărat de părinții mei, aș putea să îmi schimb buletinul cu adresa din Cluj, chiar dacă nu eu sunt proprietarul, ci părinții mei?

Vă mulțumesc anticipat pentru lămuriri!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:47, 13 Decembrie 2024
da, cu acordul expres al parintilor. se numeste 'luare in spatiu'

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu mih_v mih_v Daca am luat pe cineva in spatiu in ap. pe care sunt proprietar si acum are carte de identitate pe 10 ani, pot sa imi retrag acordul de a locui in spatiul meu ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu mitzubabau mitzubabau Am inchiriat un apartament in baza unui contract de inchiriere inregistrat la fisc pana in data de 01.08.2014. Chiriasul care este din alt judet are un copil ... (vezi toată discuția)
Permis auto pierdut LisaC LisaC Buna ziua, Sper ca am ales corect categoria pentru acest subiect. Eu locuiesc si lucrez in Cluj, dar domiciliul meu stabil este in judetul Sibiu, iar toate ... (vezi toată discuția)