avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Se poate face un supliment la o succesiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Se poate face un supliment la o succesiune dezbatuta ...

Buna ziua. Se poate face un supliment la o succesiune dezbatuta in iunie anul trecut, la un alt notar ? Am inteles ca s-a schimbat ceva in legislatie. Un mostenitor poate sa faca o procura catre alt mostenitor daca primul are o procura generala ca sa il reprezinte si pe fratele sau? Al treilea mostenitor este var cu cei doi frati, Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:43, 10 Decembrie 2024
Nu. Suplimentul se face la notarul unde s-a dezbătut inițial moștenirea.
Nu știu la ce va referiți prin "procura generala ", dar pentru reprezentare la succesiune, trebuie specificat exact în cuprinsul procurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Lacd Lacd 5 frati mostenesc in 1997, dupa moartea parintilor, terenuri agricole, paduri, livezi, casa parinteasca.....Nici pana la aceasta ora nu au impartit bunurile ... (vezi toată discuția)
Procura pentru vanzare teren utilizator7 utilizator7 buna ziua, tatalui meu i s-a solicitat o procura, un var si un nepot impreuna cu tata sunt mostenitorii unui teren, inca nu s-a facut succesiunea, varul ... (vezi toată discuția)
Supliment la certificatul de mostenitor gigelas gigelas Un certificat de mostenitor,intocmit in anul 1992 de catre Notariatul de Stat. La vremea aceea,s-a omis a se mentiona in cuprinsul acestui certificat,un ... (vezi toată discuția)