avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Test de paternitate. Sunt mama unei fete de 3 ani, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Test de paternitate. Sunt mama unei fete de 3 ani, divorțată de tatăl copilei de ...

Sunt mama unei fete de 3 ani, divorțată de tatăl copilei de 2 ani , 2 ani în care el s-a recăsătorit și a făcut alt copil. Întrebarea mea este dacă se poate obliga prin lege sa facă test de paternitate pentru acel copil deoarece nu credem ca este copilul lui?! Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: AnaDM126 , utilizator 17:23, 10 Decembrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti dvs calitate procesuală activa sa cereți lucrul acesta.
Doar tatal poate sa deschida un proces în acest sens, dacă are dubii.
Am înțeles, mulțumesc mult pentru răspuns!!! Zi ușoară

Avocat Neagu Elena a scris:

Nu aveti dvs calitate procesuală activa sa cereți lucrul acesta.
Doar tatal poate sa deschida un proces în acest sens, dacă are dubii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test adn mario22 mario22 Cu privire la un test ADN ma poate ajuta cineva? Dintr-o fosta relatie a rezultat un copil,pana aici e minunat!Doar ca pe parcursul relatiei a aparut un al ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut?paternitate steriel steriel buna ziua, ma adresez dvs in speranta ca ma puteti indruma. sunt casatorita de n ani dar de 3 ani nu mai stau cu sotul. am o relatie de concubinaj cu un alt ... (vezi toată discuția)
Care ar fi baza legala ca intr-un proces de succesiune dupa tatal ... gabiilie776 gabiilie776 Care ar fi baza legala ca intr-un proces de succesiune dupa tatal nostru (sora poarta numele tatalui meu de cand s-a nascut) sa solicit testul ADN de ... (vezi toată discuția)