avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita minori Am fost de acord în Instanță ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita minori Am fost de acord în Instanță cu programul ...

Program vizita minori
Am fost de acord în Instanță cu programul de vizită stabilit de către partea adversa,dar aceasta refuza să-l respecte deoarece nu s-a pronunțat (afișat) încă hotărârea,aceasta fiind într-o continuă amânare.
Este corect cum procedează partea adversa,pot cumva sa o fac sa respecte programul până la afișare?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:20, 11 Decembrie 2024
Programul de vizitare a minorilor trebuie respectat, după ce se pronunță instanța prin hotărâre judecătorească.
Atata timp cat nu exista o solutie pronuntata, existenta programului si a intinderii lui depinde de "bunavointa" parintelui rezident.

Imediat ce veti avea o solutie, ea va fi executorie in privinta programului de vizitare ceea ce insemna ca poate fi pusa in executare silita in caz de refuz.
Nu este vorba de respectat ceva judecatoresc pentru ca nu există.
Este insa incorect dacă nu procedează cum ați stabilit pana da instanta hotărârea.
Daca aveti avocat discutati cu el.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate program vizita pentru tata elisza elisza Buna ziua , situatia este urmatoarea : in hotararea judecatoreasca s-a stabilit custodia comuna si programul de vizita al tatalui doua weekend-uri pe luna . ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog frumos, dacă puteți sa ma ajutați in următoarea ... Maxim20! Maxim20! Buna ziua. Va rog frumos, dacă puteți sa ma ajutați in următoarea situație: Prietenul meu a divorțat de soția lui la notar. Au o fetița de 3 ani care ... (vezi toată discuția)
Program de vizita elkahlout_roxana elkahlout_roxana in urma divortului, am hotarare definitiva si irevocabila prin care fetita mea imi este incredintata. in acest caz se intelege ca exista un program de vizita ... (vezi toată discuția)