avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua! Doresc să îmi fac viză de flotant ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua! Doresc să îmi fac viză de flotant însă pe contractul ...

Bună ziua!
Doresc să îmi fac viză de flotant însă pe contractul de închiriere este trecut doar prietenul meu, din motive medicale nu am putut ajunge la semnarea contractului. Am dori să fiu trecută și eu pe contract, cum putem proceda?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 16:58, 11 Decembrie 2024
Buna ziua

Vorbiti cu proprietarul si propuneti-i actualizarea contractului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O altă variantă față de cea scrisă de colegul este să vină cu dvs. la Evidență ca să își dea acordul pentru primirea în spațiu, caz în care e nevoie de actul lui de proprietate - deci nu ar trebui modificat contractul de închiriere.
Acordul îl poate da doar proprietarul imobilului, care trebuie să vă însoțească la evidența persoanei. Dacă nu dorește acest lucru, trebuie încheiat un alt contract sau modificat cel actual prin act adițional, iar modificarea sau noul contract trebuie înregistrate la ANAF.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Decembrie 2024
georgiana.td, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
georgiana.td a scris:

Acordul îl poate da doar proprietarul imobilului, care trebuie să vă însoțească la evidența persoanei.

La proprietarul imobilului mă refeream și eu, însă într-adevăr nu l-am menționat concret.
Mulțumesc pentru completarea utilă :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate ContSters264953 ContSters264953 cum pot sa schimb actul de identitate daca stau in chirie, ce domiciliu sa apara pe actul de identitate? proprietarul a-mi ofera flotant, dar eu am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant pentru eliberare cazier anddyyy anddyyy Buna ziua, as avea o intrebare in legatura cu viza de flotant si obtinerea cazierului. Eu sunt din Iasi si venind in vizita la un prieten in Arad, mi-am gasit ... (vezi toată discuția)
Viza flotant-dpdv proprietar picai picai Buna, am un chirias, contract nou. L-am inregistrat la Ad.Financiara. Am gasit pe net [EDITAT] textul: Actele necesare obtinerii vize de flotant Cerere ... (vezi toată discuția)