avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna, suntem un cuplu necăsătorit cu un copil ce ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna, suntem un cuplu necăsătorit cu un copil ce poarta numele ...

Buna suntem un cuplu necăsătorit cu un copil ce poarta numele tatălui.Dupa căsătorie eu as vrea sa îmi păstrez numele, adaugandu-l și pe al soțului. Întrebarea mea ar fi având incontinuare nume diferite deși căsătoriți va mai fi nevoie de procura pt copil așa cum este necesara acum? Va mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Atat timp cat copilul este minor, pentru a putea iesi doar unul dintre parinti din tara cu copilul este necesar acordul celuluilalt părinte. Daca veti iesi din tara toti trei deodata, nu veti mai avea nevoie de acord scris/procura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu copil sub 2 ani Emmapitica Emmapitica Buna, ma intereseaza ce fel de acte am nevoie pentru a putea pleca in vacanta in afara tarii pentru fiica mea care este sub 2 ani? Destinatia este una din ... (vezi toată discuția)
Parasirea tarii cu minorul - fara acordul tatalui deaconescu mircea deaconescu mircea in primul rand va salut pe toti care imi cititi mesajul..problema mea este urmatoarea: fosta mea prietena cu care am un copil ,un baietel (spun prietena ptr ca ... (vezi toată discuția)
Plecare cu copilul din spania in tara natala ( romania) denisa25 denisa25 Buna seara! Ce se intampla daca un cuplu de romani necasatoriti , avand impreuna un minor, stabiliti in Spania.nu se mai inteleg iar mama vrea sa plece cu ... (vezi toată discuția)