avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! As dori sa stiu daca nu ai 6 luni la ultima ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! As dori sa stiu daca nu ai 6 luni la ultima firma ...

Buna ziua! As dori sa stiu daca nu ai 6 luni la ultima firma angajatoare ci doar 5 iar cealalta la o alta firma, la ce firma depui cererea pentru concediul prenatal? Si daca este posibil sa iti calculeze 5 luni de la ultima firma si 1 luna de la precedenta. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 12 Decembrie 2024
Concediu prenatala se depune la angajatorul la care sunteti in activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract perioada determinata expirat-concediu prenatal Ioana Gafita Ioana Gafita Buna ziua! Am o intrebare legata de concediul prenatal. Am avut contract de munca pe perioada determinata pana pe data de 19 mai 2021. Sunt insarcinata cu data ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate și icc Alexandra Bilbae Alexandra Bilbae Bună ziua, Am și eu câteva nelămuriri cu privire la acordarea concediului de maternitate și a ICC. În prezent sunt angajată la 2 companii, la una ... (vezi toată discuția)
Ca și angajat, când primești banii pentru concediul prenatal ? Sumanariu catalin Sumanariu catalin Buna ziua, Soția mea,urmează să intre în concediul prenatal. Angajatorul, refuza plata concediului prenatal, invocând că banii, îi primește în 6 luni ... (vezi toată discuția)