avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua , prietena mea trece printr-un divort și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua , prietena mea trece printr-un divort și la ultima ...

Bună ziua , prietena mea trece printr-un divort și la ultima infatisare(ieri) s-a spus ca va primi azi raspuns sau maine cel tarziu..Azi a mers la arhiva sa se intereseze de rezultat și I s-a spus ca s-a înaintat dosarul spre reevaluare.Dvs ce părere aveți? Mulțumesc anticipat
Procurorul nu se ocupa de divorțuri.
Doamna are avocat? Dacă nu, sa își pună..

Ioanaaljaraba a scris:

Buna seara ,după nr de dosar nu apare nimic din câte i s-a spus la arhiva asa a înțeles ca dosarul a rămas în pronunțare la procuror.Multumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Sa între pe site ul instantei și sa verifice după nr de dosar /după numele părților ce scrie ca s a întâmplat la termenul respectiv.si apoi reveniți pt un răspuns.Momentan ce spuneți dvs e eronat..

Dacă e divorț procurorul nu are nici o treaba,judecătorul se pronunța.Fara info concrete e greu sa ghicim noi problema .Ass se întâmplă când nu apelați la av..
Probabil e ramas in pronuntare, probabil o fi vreo amanare, insa astea sunt la ghici. Trebuie sa avem nr de dosar, detalii... vorbiti cu un avocat, nu e asa de scump sa va faca o verificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea pronuntarii unei sentinte adi_2010 adi_2010 Sunt la a 4-a amanare a pronuntarii unei sentinte. Este un caz des intalnit si care ar fi cauzele? (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare madalyna madalyna Vi s-a mai intamplat sa se amane pronuntarea de 2 ori consecutiv? Conform art.260(1) Cod Procedura Civila, instanta poate amana pronuntarea pentru un termen ... (vezi toată discuția)
Motive de recurs comunicate incomplet eugen82 eugen82 Sint in recurs declarat de partea adversa, pe vechiul cod pr.civ.. La primul termen mi s-au comunicat motivele de recurs, dar ulterior am constatat ca lipseau ... (vezi toată discuția)