avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, As avea o intrebare legata de Legea 118, ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, As avea o intrebare legata de Legea 118, privind detinutii ...

Buna ziua,
As avea o intrebare legata de Legea 118, privind detinutii politici.
Care sunt celelalte beneficii, altele decat cele financiare, pe care aceasta lege le acorda copiilor acestora ?
Ma refer la transportul feroviar si cel STB urban.
Exista vreun beneficiu in acest sens ?

Va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 14:49, 12 Decembrie 2024
Buna ziua

Puteti citi aici decretul lege. [ link extern ]

In functie de situatia dvs puteti vedea care sunt beneficiile de care ati putea beneficia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, conform deciziei emisa de ajpis ilfova, imi este recunoscut ... Melania39 Melania39 Buna ziua, Conform deciziei emisa de AJPIS Ilfova, imi este recunoscut dreptul ca urmas (fica) a unui deportat in URSS conform decretului lege nr ... (vezi toată discuția)
Decret-lege 118/1990 DittMilles DittMilles Buna ziua, Intrucat nu am primit nici un raspuns de la nici o autoritate la care am trimis emailuri (doar traim in tara un care nu se raspunde la emailuri) cu ... (vezi toată discuția)
In legatura cu legea 130/2020, referitor la despagubirile acordate ... borngemini79 borngemini79 In legatura cu legea 130/2020, referitor la despagubirile acordate copiilor fostilor detinuti politici, ma intereseaza in ce categorie de despagubiri lunare ... (vezi toată discuția)