avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez. In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez. In situatia ...

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez.
In situatia in care sunt doua mostenitoare testamentare,legatare cu titlu universal,autoarea lor fiind mentionata in TP, alaturi de cei trei frati ai sai,toti decedati in prezent,in calitate de mostenitori ai defunctului lor tata,se poate solicita instantei ,sa li se constate dreptul de proprietate ca efect al uzucapiunii de peste 30 de ani,prin jonctiunea posesiilor succesive?
Fac precizarea ca cei trei frati ai autoarei noastre,nu au mostenitori.
Multumesc!
Vorbiti cu un avocat, cu cine va judecati? Depinde si ce apare la DITL, ce timp a trecut si de cand... exista sau nu CF...
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Parat in cauza ar fi o Unitatea Administrativa Teritoriala .
Este necesar sa aiba avocat, daca aveti deja, discutati cu el pe baza situatiei juridice, nu asa. Daca nu aveti, nu faceti un dosar de uzucapiune, si impotriva unei UAT, fara asistenta juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in uzucapiune inaintata de succesor radu_uglai radu_uglai Buna ziua... Am o intrebare, se poate introduce o actiune in costatarea dr de proprietate dobandit prin uzucapiune de 30 de ani in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Jonctiunea posesiilor ionut daniel ionut daniel bunica mea a revendicat un teren cu legea 18 ce a aprtinut strabunicilor mei dar nu l-a revendicat tot.a mai ramas nerevendicat 20 de ari exact la marginea ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune de 30 ani mcrucita mcrucita Tata ar vrea sa deschida o ACTIUNE IN REVENDICARE prin care sa dobandeasca proprietatea asupra terenului de sub casa, a curtii si gradinii aferente invocand ... (vezi toată discuția)