avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... De ce nu vii la Adunarile Baroului
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

De ce nu vii la Adunarile Baroului

Dragul meu coleg,

Impatimita fiind de tot ce are legatura cu Baroul Bucuresti, subiectiva fiind asadar, vreau sa stiu si parerea ta: cand sunt adunari, de ce nu raspunzi la convocarile breslei?

Multumeste pentru orice raspuns colegial,

Nelipsita
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:28, 10 Februarie 2010
Da, imaginea nu se faureste acolo.
Problema este insa ca imaginea avocatului in Romania nu este deloc grozava.Ma refer la avocatul vazut in general si nu la o categorie sau alta de avocati.

Parerea mea este ca nu exista si nu va exista o constructie pozitiva cu adevarat si ca nu exista si nu va exista nicio comuniune de interese in interesul tuturor avocatilor, adica o incercare de imbunatatire a imaginii avocatului privit la modul general.
Fiecare avocat este cu treaba lui, pe sabia lui daca vreti.

Faptul ca mergem sau nu la adunare tine mai mult de faptul daca vrem sa ne informam sau nu, mai mult sau mai putin.
Daca cineva are ceva de spus poate sa o faca.Insa libertatea cuvantului nu inseamna si infaptuirea acestuia.
Eu cred ca lipsa de idei pozitive si lipsa de comuniune ne lasa doar curiozitatea satisfacuta, fara alte aspecte materiale, fizice.Curiozitatea de a vedea ce se mai intampla...sau ce se va mai intampla in viitor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce isi doreste un avocat de la noul decan al baroului bucuresti? Admin Admin Dat fiind ca se apropie alegerile pentru noul Decan al Baroului Bucuresti, hai sa ne gandim ce asteapta un avocat de la un Decan de barou. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Eu cu cine votez? ContSters17674 ContSters17674 Stimati colegi, membri ai Baroului Bucuresti, tot primesc atentionari pe tel mobil cum ca pe 5 octombrie trebuie sa ne prezentam sa ne alegem Decanul. Si mi-am ... (vezi toată discuția)
Reclamare avocat Dorra78 Dorra78 Exista un termen limita pentru a face o reclamatie unui avocat la barou? Va multumesc. (vezi toată discuția)