avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua am fost chemat ca intervenient fortat și ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua am fost chemat ca intervenient fortat și nu m-am prezentat ...

Bună ziua am fost chemat ca intervenient fortat și nu mam prezentat ce pot pati am fost invitat de 3 ori la care acum spune ca amână cauza și va fi emis mandat pe numele martorului.intrebarea mea ar fi care este martorul.daca petentul este inspectoratul de politie .reclamatul este cel care a pus dosarul si intervenitul fortat sunt eu..artorul care ar fi asta nu înțeleg va rog sa ma lămuriți și pe mine
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:56, 12 Decembrie 2024
Martorul.este propus de cel care a formulat contestația pt dovedirea unei anumite situații.Dvs nu sunteți obligat sa va prezentați..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot eu interveni într-un dosar al mamei mele de 84 de ani, imobilizată la pat, eu fiind curatorul ei ? flory_mr flory_mr Cum pot eu interveni într-un dosar al mamei mele de 84 de ani, imobilizată la pat, eu fiind curatorul ei ? Mulți îmi spun că n-am drept de Reprezentare ... (vezi toată discuția)
Citat in calitate de intervenient (accident) nicusorm nicusorm am primit o citatie in care sunt chemat in instanta in calitate de intervenient in proces cu x in calitate de petent pt fond plangere contraventionala,ce ... (vezi toată discuția)
Actiune constatare Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae Se poate interveni in nume propriu intr-o actiune in constatare?Am niste vecini cu care ma judec stau pe terenul meu si au promovat in timpul judecatii ... (vezi toată discuția)