avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara.Va rog,spuneti- mi, la calculul punctajului ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara.Va rog,spuneti- mi, la calculul punctajului mediu anual ...

Buna seara.Va rog,spunetimi,la calculu punctajului mediu anual la psnsis,daca am doar 6 luni lucrate(ultimul an),se imparte la 6 sau la 12?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 11:01, 13 Decembrie 2024
La 12.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul punctajului anual conform legii nr. 263/2010 AlexandruMargaritescu AlexandruMargaritescu 1. cum se calculeaza punctajul anual pentru primul an de activitate in care s-a contribuit pe ultimele 4 luni ale anului? 2. cum se calculeaza punctajul anual ... (vezi toată discuția)
Calculul punctului de pensie anual :exemplu practic! Asteroma Asteroma Cum se calculeaza punctul lunar si anual in acest caz: -anul de referinta este 1976; -retributia tarifara lunara este:1468 lei/ luna (7.20 ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie - absurditate...?! fergus fergus Oare cum se explica faptul ca la determinarea punctajului anual, chiar daca nu sunt acoperite toate lunile unui an, in raportul necesar se ia in calcul 12 luni ... (vezi toată discuția)