avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot fi obligate companiile sa elibereze adeverintele ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot fi obligate companiile sa elibereze adeverintele de venit ...

Pot fi obligate companiile sa elibereze adeverintele de venit necesare pentru caculul puntajului le pensie?
Cel mai recent răspuns: Vandor , utilizator 01:44, 16 Decembrie 2024
Exista text de lege in aceasta privinta ... art.34 ain.5 Codul Muncii, art.7 alin.6 HG 905/2017.

Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
Multumesc pentru raspuns.
As fi bucuros daca sesizarea ar avea o urmare.

Cornel Vasile a scris:

Exista text de lege in aceasta privinta ... art.34 ain.5 Codul Muncii, art.7 alin.6 HG 905/2017.

Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat la o firma de pază ... Seicu 74 Seicu 74 Bună ziua deranjez și eu cu o întrebare. Am lucrat la o firma de pază nu pot da numele. Am avut o vechime de 5ani la aceasta firma. Pe data de 20 decembrie ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract munca tantzi_t tantzi_t Mi-am dat demisia in 15.02.2018 si nu mi se da decizia de inchidere si fisa de lichidare ( nu stiu daca asa se numesc !!!). Am nevoie de ele pentru Casa de ... (vezi toată discuția)
Unde pot face o reclamatie daca angajatorul refuza sa îmi elibereze ... maiaB maiaB Unde pot face o reclamatie daca angajatorul REFUZA sa îmi elibereze adeverința cu sporurile nepermanente obține până în anul 2001??? (vezi toată discuția)