avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil + facultate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil + facultate

Sunt o mama care a absolvit deja o facultate, si am 1 an jumatate de munca (neintrerupta) in spate. Am ramas insarcinata si imi doresc ca in timpul concediului de crestere al copilului sa urmez cursurile unei alte facultati (sa ma apuc de una noua).

Avand in vedere ca indeplinesc cele minim 12 luni de munca (si stiu ca voi primi 85% din media salariilor din aceste 12 luni), ar putea sa ma influenteze aceasta noua facultate cu ceva? Eu ar trebui sa platesc taxa pe 2 ani de studii, si ma intrebam daca imi va afecta in vreun fel idemnizatia de crestere a copilului.... Nu vreau sa ma trezesc ca idemnizatia imi este intrerupta pentru ca m-am inscris la o noua facultate.
Multumesc!!!
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2024
AndraC21, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:17, 14 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va afecteaza a doua facultate ..puteti urma cursurile ei si sa primiti indemnizatia CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil in perioada de studentie OanaSimion OanaSimion Buna ziua! As dori sa aflu si eu mai multe informatii privind indemnizatia de crestere copil daca sunt studenta. Ma aflu in urmatorul caz. Am aproape 25 ani ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului pentru mamele studente maria26 maria26 Implinesc 26 de ani in august, sunt studenta anul 3 la zi la spiru haret si sunt insarciata in luna a 7-a, as dori sa stiu daca asputea beneficia de ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie maternala ??? Agnes22 Agnes22 Sunt studenta in anul 3 la zi la o facultate de stat.Am nascut pe 13 decembrie 2008, am lucrat doar 6 luni din care 4 am fost in medical cu risc maternal. ? AM ... (vezi toată discuția)