avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Exista varianta sa ia mama mea pensie pe caz de boala ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Exista varianta sa ia mama mea pensie pe caz de boala chiar daca ...

Exista varianta sa ia mama mea pensie pe caz de boala chia daca nu a lucrat nimic?
Are diabet de tip 1 dependent de insulina.
Multumesc pentru intelegere si astept sa-mi spuneti legea pentru orice raspuns. Raman profund recunoscator.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:41, 15 Decembrie 2024
Nu exista nicio varianta posibila de a beneficia de pensie de invaliditate fara sa se aiba un mic stagiu de cotizare realizat.
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 15 Decembrie 2024
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie mire_bebe mire_bebe buna.mama mea a fost diagnosticata cu diabet zaharat si acum 2 luni si este dependenta de insulina.are 40 de ani si o vechime de 3 ani ,poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate Lenalazar Lenalazar as dori sa stiu daca ,sotul meu care are o vechime de 12 ani ,are 45 ani si este bolnav de inima ,diabet ,dependent de insulina ,operatii glaucom ,malucopatie ... (vezi toată discuția)
Pensie pt diabet zaharat tip 2 florinvladescu florinvladescu Mama are diabet zaharat tip 2 varsta 57 ani si 22 ani contract de munca este si hipertensiva avand certificate medicale ce posibilitati sunt pt pensionare pe ... (vezi toată discuția)