avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, O sa va prezint urmatoarea speta: eu am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, O sa va prezint urmatoarea speta: eu am aplicat pt ...

Buna ziua,
O sa va prezint urmatoarea speta: eu am aplicat pt creditul student invest sotul codebitor pentru ca eu sunt studenta si am si varsta sotul are salariu mai mare. Am aplicat ne-a facut interogare la ANAF si raspunsul a fost negativ ( salariu mic, gradul de indatoarea si scorul FICO) NU NE AJUTA sa accesam creditul. Eu sunt in concediu crestere copil pana in martie contractul fiind suspendat dar , este un contract pe nedeterminat si am si vechime la firma la care sunt. Sotul la fel are salariu dublu decat al meu plus vechime in munca de peste 20 de ani . Sotul a mai avut credite dar, le a achitat fara penalitati. Avem amandoi cate un card de cumparaturi (13000 ron) Impreuna! Sotul are 3 contracte de munca la 3 firma diferite, eu sunt in CCC acum eu intreb nu cumva aceestea sunt motivele pt care ni s-a respins cererea pt credit? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Crystyana30 , utilizator 16:46, 7 Ianuarie 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu nu oblig Banca sa imi dea nimic ci doar sa imi raspunda de ce nu imi da este cu totul altceva. Fiecare vede lucrurile diferite. Banca accepta si indemnizatii din ccc dar ca sa nu fiu eu problema l-am luat pe sot codebitor care are salariul de 3 ori mai mare decat indemnizatia mea. Avem.conturi in banca de economii si nu ne permitem o rata?!?! Pe mine nu m-a deranjat ca banca nu imi acorda credit m-a deranjat modul lor de abordare si cumva ei incerca sa scape de mine asa prin dos fiind vb de creditul student invest lucrurile stau diferit
Vorbiti cu un broker de credite ca sa aflati indifrect motivul sau cu un avocat si vedeti daca reuseste sa afle el. Este la o limita legala, nu e musai sa va spuna decat in anumite circumstante. O fi discriminare, n-o fi...
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Nu cred ca se pune problema unor circumstante atata timp ca eu am depus un dosar cu acte cu caracter personal si tot eu cer informatii din acest dosar. Consider ca tr sa mi se ofere acele informatii si raspunsuri la intrebarile mele legate de dosarul meu. Asta ma nedumereste pe mine. Cum am sp si mai sus este vb despre vestitele credite STUDENT INVEST si Family start care se dau la rude, cunostinte si probabil eu incurc iar Banca incearca sa ma scoata din joc neoferindu-mi aceste informatii in speranta ca voi renunta. Am facut plangere la ANAF ! Alta banca ne ofera student invest dar nu mai aveau fonduri si la interogarea Anaf am iesit ok amandoi si eu si sotul la fel cand am incercat sa accesam si family start ni sa facut interogare si eram ok dar era alta banca. Si acum mi se pare ciudat ca la toate bancile am fost ok doar la Banca X nu suntem iar banca refuza category sa ne spuna ce criteriu nu indeplinim.
2 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere la ANPC
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Crystyana30 a scris:
Avem amandoi cate un card de cumparaturi (13000 ron) Impreuna!
Sotul la fel are salariu dublu decat al meu

Care este adevarul?
Crystyana30 a scris:
Avem carduri de cumparaturi de 10000 impreuna
......l-am luat pe sot codebitor care are salariul de 3 ori mai mare decat indemnizatia mea....

Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2024
dodoambra, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru un credit ipotecar angelica_iordache angelica_iordache Buna ziua, In 2008, sotul meu a facut un credit ipotecar in CHF pentru achizitia unui apartament (la momentul respectiv nu eram casatoriti si creditul l-a ... (vezi toată discuția)
Iesire codebitor credit aurel05 aurel05 Va rag frumos sa imi dati cateva sfaturi. Am fost casatorita 8 ani timp in care sotul a facut un credit la care sunt codebitor, credit care nu a mai fost ... (vezi toată discuția)
Schimbare job in timpul programului Alex Ene Alex Ene Salutare! Momentan am primit o aprobare pe o limita de buget ptr achizitionarea unui imobil in cadrul programului \"Prima casa 2019\". De asemenea eram in ... (vezi toată discuția)