Buna ziua
Pentru o datorie de 6000 lei la un ifn imi pun apartamentul la vanzare, Deja sa stabilit pretul de un evaluator si urmeaza sa o scoata la licitatie luna viitoare. Din ce am inteles daca nu se vinde la pretul stabilit de evaluator o sa fie o noua licitatie cu 75 % din pretul evaluat si pe urma daca nu se vinde , o sa fie vanduta la cel mai mare pret oferit? Deci daca ofera cineva 6000 lei ei poate sa o vanduta ? Multumesc
Ce tarziu ne-ati scris... era bine sa fi apelat mai rapid la un avocat, nu atat de tarziu. Vorbiti cu unul, incercati sa vedeti ce temeiuri ati gasi si, intre timp, gasiti banuti pentru datorie. Incercati sa si negociati cu ei prin avocat. Stiu, si pentru asta va trebuie bani, dar ati asteptat foarte mult...
Executare silita
Marta Tot
Doresc un raspuns pentru urmatoarea situatie: un pensionar are trei credite de nevoi personale, fara ipoteca, la trei banci diferite, in valoare totala de ... (vezi toată discuția)
Licitatie imobiliara
laur01
Buna seara , as vreau sa ma ajutati si pe mine intr-o problema de procedura de licitatie imobiliara.Daca este scos un teren la vinzare cu un pret care este ... (vezi toată discuția)