avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna, daca am fost inselata de cineva cu un produs, am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna, daca am fost inselata de cineva cu un produs, am platit ...

Buna, daca am fost inselata de cineva cu un produs, am platit prin transfer bancar.. stiu doar ibanul si numele domnului. Are rost sa depun plangere la politie/parchet? Daca da cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Maratong , utilizator 18:07, 16 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă depuneți plângere la politie sau parchet cel mai probabil o să vă recuperați banii.
In baza IBAN banca are toate datele persoanei.
Mergeți la parchet și faceți plângere penală.
Multumesc de raspuns! Dupa ce am facut plangere si am sunat si la banca mi-a facut transferul singur.. probabil l-au contactat cei de la banca nu stiu.. eu ii trimisesem mesaj ca am facut plangere.
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2024
Maratong, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sait anunturi italia flancfuster flancfuster Buna ziua, Acum trei saptamani am gasit pe un sait de anunturi din Italia un echipmanet electronic dorit de mine. Dupa mai multe conversatii despre echipament ... (vezi toată discuția)
Am dat spre vânzare unui intermediar două telefoane dar am fost păcălit. cum se depune o plângere penală? AndreiPop24 AndreiPop24 Buna ziua! As vrea sa nu fie cazul, dar am nevoie de niste ajutor sau sfaturi in legatura cu o tranzactie recenta in urma careia am ramas pagubit. ... (vezi toată discuția)
Unde pot depune o plangere pentru inselatorie? JO678 JO678 Buna ziua! Am aplicat la o \"companie\" de recrutare forta de munca pentru un job in strainatate, mai exact in Elvetia. Dupa aplicare, prin trimiterea unui CV ... (vezi toată discuția)