Salut.
Am o minca "nelamurire",problema...etc
In urma cu 2 saptamini din cauza neatentiei nu am acordat prioritate unui microbuz de marfa care a intrat in mine,masina mea fiind avariata usor iar cealalta foarte usor.Conform legii,politistul mi-a luat carnetul pe o perioada de 3 luni de zile,dindu-mi in schimb o dovada de 15 zile.
Am facut cerere la inspectorat pentru micsorarea termenului de 3 luni de zile,situatia fiind dificila in familie intrucit tata a suferit in urma cu 3 saptamini o fractura de picior si datorita faptului k nu putea fi operat (batrin si cardiac) ,acum trebuie sa ma prezint la Spitalul Judetean aflat la 50 km saptaminal ptr tratamente.
Ei bine,ceea ce ma scoate din sarite este faptul k, fiul sefului politiei din localitatea mea a facut in urma cu 3 saptamini un accident (nu a oprit la STOP intr-o intersectie si a intrat intr-o alta masina) fiind si beat manga (acest lucru l-au afirmat toti cei care l-au vazut in seara respectiva,desi in procesul verbal testul de alcolemie a iesit 0 ,nu cred k trebuie sa va intrebati de ce).
Ideea este ca si lui i-a fost ridicat permisul,i s-a dat o dovada NUMAI CA....el se duce de fiecare data la judecator si isi reinnoieste dovada atunci cind ii expira, probabil pina la terminarea celor 3 luni cind isi va lua permisul inapoi.
Intrebarea mea este: ce trebuie facut sa pot sa imi prelungesc si eu dovada,pentru ca EU CHIAR AM NEVOIE DE EA,in comparatie cu altii....
Ma poate ajuta cineva?
Merci
trebuie contestat procesul verbal de constatare si sanctionare a contraventiei in termen legal, scoateti un certificat de solutie ca va aflati pe rol cu contestatia la p-v si mergeti cu el la politie pt. prelungirea autorizatiei
Accident rutier
slake
mergeam pe drum national cu viteza de 90 km/h rezultat din expertiza,avand in fata un cielo care mergea cam cu acceasi viteza,distanta dintre noi era de aprox ... (vezi toată discuția)
Accident
bogdanS85
buna ziua.in cursul zilei de ieri ma deplasam cu microbuzul pe traseu intr un sat iar intr-o curba am gasit parcate 6 autoturisme in dreptul unei biserici.m am ... (vezi toată discuția)