avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, fratele meu este plecat afară și i-a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, fratele meu este plecat afară și i-a venit de la ...

Bună ziua, fratele meu este plecat afară din anul 2007 și ia venit de la Vodafone că are o restanță de 100 lei din 2007,și cu toate cheltuielile lor i sa ajuns la suma de 10028,41,cum trebuie să procedeze în cazul de față, eu știu că după 7 ani se prescrie restanța, vă mulțumesc anticipat,o zi bună
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2024
Andreea Patricia, utilizator
Nu se prescrie singura nicio datorie, trebuie ca o instanta sa constate prescrierea. Este nevoie ca fratele sa faca o contestatie la executare, consider ca avand in vedere suma, merita. Termenul este insa de 15 zile de la primirea instiintarii. Depinde si ce instiintare, este, de la avocat, executor etc. Vorbiti cu el sa decida.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea datoriei ContSters328217 ContSters328217 Buna ziua, Mama mea a detinut acum 10 ani un abonament la Connex (actual Vodafone). In urma cu 2 saptamani, compania de recuperari EOS KSI i-a trimis mamei ... (vezi toată discuția)
Eos ksi - camatari cu acte elenaalec elenaalec Buna ziua, Am o datorie la Eos si platesc prin executor. Am vrut sa inchid datoria si am ajuns la o reducere cu cei de la EOS (3990) + 531 cheltuieli. ... (vezi toată discuția)
Somatie firma de recuperari / abonament connext-vodafone zulg zulg Vorbesc despre o ruda, nu despre mine. Prin 2003 a facut un abonament la vechiul connex, acum vodafone. A platit abonamentul cativa ani, a trecut de perioada ... (vezi toată discuția)