avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua , ce se întâmplă cu sumele de bani din ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua , ce se întâmplă cu sumele de bani din contul bancar ...

Bună ziua , ce se întâmplă cu sumele de bani din contul bancar pe care există o poprire? Exemplu: am o sumă totală de 4000 lei , eu achit suma întreaga , ce se întâmplă cu sumele deja blocate? Mulțumesc
Depinde de executor, faceti adresa sa ridice poprirea. Altfel, contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe o suma mult mai mare decat datoria ioanavarga ioanavarga Buna ziua, Am aflat saptamana trecuta cu stupoare ca banca mi-a blocat toate conturile pentru o datorie de 6000 lei pe care as fi avut-o la contributiile de ... (vezi toată discuția)
Actionare in judecata executor judecatoresc milikutza milikutza Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care este Legea si articolul care il obliga pe un executor judecatoresc sa ridice poprirea de pe un cont bancar daca sumele ... (vezi toată discuția)
Poprire abuziva Roxana1213 Roxana1213 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: Mi s-a pus poprire pe cardul de salariu de mai bine de 3 saptamani. Am luat legatura cu executorul ... (vezi toată discuția)