avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, unde pot gasi arhiva pentru firma SOGEN SA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, unde pot gasi arhiva pentru firma SOGEN SA sector ...

Buna ziua, unde pot gasi arhiva pentru firma
SOGEN SA sector 3, Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:27, 17 Decembrie 2024
Incercati la Registrul Comertului sa aflati cine a fost lichidatorul acelei societati , dupa care luati legatura cu acesta sa va comunice ce stie de arhiva societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, va rog să mă ajutați. caut arhivele de la firma ... Angelica 24 Angelica 24 Bună ziua, va rog să mă ajutați. Caut arhivele de la firma Modconf radiata in 2013. Am sunat la arhivele naționale, registrul comerțului și la firma de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog sa mi spuneti daca exista cineva care stie ... Viorica67 Viorica67 Buna ziua. Va rog sa mi spuneti daca exista cineva care stie unde este arhiva de la societatii Confectii Sa Resita , sau fabrica de confectii lichidata in ... (vezi toată discuția)
Cine elibereaza adeverinta de grupa de munca de la s.c. contransar ... Carpatii Carpatii Cine elibereaza adeverinta de grupa de munca de la S.C. CONTRANSAR S.A. Bucurersti din perioada 1989 - 1992,Inteleg ca societatea este radiata , si nu gasesc ... (vezi toată discuția)