avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Va rog sa mi spuneti daca exista cineva ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Va rog sa mi spuneti daca exista cineva care stie ...

Buna ziua. Va rog sa mi spuneti daca exista cineva care stie unde este arhiva de la societatii Confectii Sa Resita , sau fabrica de confectii lichidata in 2017. Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2025
Viorica67, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 20 Ianuarie 2025
Intrebati la Registrul Comertului cine a fost lichidatorul acelei societatii, apoi luatoi legatura cu el sa va comunice daca stie unde se afla arhiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,sotul meu a lucrat in perioada 1981-82,la tcmaia focsani ... pasteleria pasteleria buna ziua ,sotul meu a lucrat in perioada 1981-82,la TCMAIA Focsani ,am facut zeci de intrebari si nimeni nu stie unde se gasesc arhivele de la aceasta unitate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, unde pot gasi arhiva pentru firma sogen sa sector ... EusebiuCandrea EusebiuCandrea Buna ziua, unde pot gasi arhiva pentru firma SOGEN SA sector 3, Bucuresti? (vezi toată discuția)
Daca ma poate ajuta cineva care cunoaste unde este arhiva fabricii ... Angela 67 Angela 67 Daca ma poate ajuta cineva care cunoaste unde este arhiva fabricii de confectii Tanara Garda, Bucuresti. Multumesc ~ (vezi toată discuția)