avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Am un angajat care vrea sa aduca o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Am un angajat care vrea sa aduca o adeverinta stagiu ...

Buna seara,
Am un angajat care vrea sa aduca o adeverinta stagiu de cotizare(pt plata unui concediu medical) ,insa am inteles ca a lucrat in strainatate. Intrebarea este ,,daca firma nu a platit contributii in Romania atunci nu se considera ca are stagiu de cotizare , corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:30, 17 Decembrie 2024
Intrebati la Casa Națională de Asigurări de Sănătate
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste ... Valeriaaaa Valeriaaaa Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste stagiul de cotizare la cass aferente ultimelor 6 luni.De aproximativ 2 ani sunt in litigiu ... (vezi toată discuția)
Pensie medicala dupa drepturi de autor noidoi noidoi Buna ziua. O cunostinta mi-a pus o intrebare legata de drepturile de autor si as vrea sa o pot ajuta. Poate imi raspunde cineva, aici. Persoana respectiva a ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia pentru persoane rezidente in strainatate Mihaelaioli Mihaelaioli Am implinit varsta de pensionare si am transmis actele necesare in Romania acum cateva luni. Am primit de curand decizia de pensionare, dar spre surprinderea ... (vezi toată discuția)