avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am actele de proprietare ale unui spațiu care ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am actele de proprietare ale unui spațiu care dovedesc că sunt ...

Am actele de proprietare ale unui spațiu care dovedesc că sunt proprietar unic! Spațiul nu l-am vândut niciodată! La cadastru apare ca neintabulat! Dorind să îl intabulez am constatat că are CF pe numele unei societăți al cărei creditori l-au pus la licitatie! Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:24, 18 Decembrie 2024
Luați toate actele și cereți consultație avocațială. E posibil să fie nevoie de cercetări suplimentare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren, 2 proprietari riteayana2005 riteayana2005 In 2012 am achizitionat de la banca, prin licitatie un teren care era ipotecat. I n ideea in care banca nu se joaca cu actele de proprietate in ... (vezi toată discuția)
Intabulare fortata Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna dimineata am un teren neintabulat care are alt propietar iar casa neintabulata pot creditori prin executor sa o intabuleze fortat sa o scoata la licitatie ... (vezi toată discuția)
Cladire neintabulata ,vanzare pe factura fiscala catalinnnr catalinnnr Buna ziua, Am urmatoarea speta: Teren + Cladire(spatiu comercial) Teren proprietar Lichidator judiciar pentru societatea X Cladire dobandita in ... (vezi toată discuția)