avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj???

Buna seara, in timpul casniciei bunica mea mi-a dat casa cu acte pe numele meu si al fostei sotii, ne-am divortat nu sa facut partajul, as vrea sa stiu daca pot sa vind casa fara sotie. Desi ia nu mai imi poarta numele ( sintem divortati), apare in actul de vinzare cumparare(avem un baiat impreuna care imi poarta numele).

VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:33, 10 Februarie 2010
Nu puteti vinde fara acordul sotiei.
sunteti coproprietari ai imobilului respectiv, prin urmare tb si acordul sotiei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara partaj dupa 21 de ani, bunul pe numele sotiei mai poate fi revendicat de sot? mlcmlc mlcmlc Buna seara, Incerc sa mai adresez o intrebare aici, in speranta ca a doua oara voi avea mai multa sansa si cineva chiar va raspunde. As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Despre vinderea casei fara acordul copiilor si al sotiei solomonslmn solomonslmn poate tatal meu sa vanda casa in care a locuit cu noi copii si sotia,ulterior divortand ( de14 ani) si nefacand partajul nici la ora actuala?poate vinde fara ... (vezi toată discuția)
Partaj 2 dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va supun discutiei urmatoarea situatie. Am divortat si sunt in faza de partaj. Pe langa bunurile comune si imobile acumulate impreuna pe timpul ... (vezi toată discuția)