Sentință judecătorească, necomunicată mie de către instanță, cu mențiunea în dispozitiv "se va comunica în copie legalizată după rămânerea definitivă... cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare".
Sentința a fost dată într-o cauză în care NU AM FOST PARTE. De sentință am luat la cunoștință prin transmiterea acesteia de către reclamant prin email. Prin sentință am fost numit tutore al unei persoane. Nu am avut cunoștință de acțiunea civilă, nu mi s-a comunicat niciodată, niciun act de procedură.
Care sunt opțiunile pe care le am eu în acest caz, în ceea ce privește contestarea sentinței (apel, contestație în anulare, etc) și ce termen trebuie să respect dacă instanța nu mi-a comunicat sentința. Mulțumesc.
Vorbiti cu un avocat, va rog, trebuie vazuta toata sentinta, partile, daca chiar nu ati fost parte, ce copie legalizata... ciudat. NUmirea tutorelui se face cu acordul sau. Termenul depinde de ce se gaseste in dosar.
Tutela
marcel1969
As dori o opinie legat de drepturile tutorelui.
Pe scurt, incepand cu 03.12.2014 sunt tutorele mamei mele (in momentul de fata astept legalizarea sentintei ... (vezi toată discuția)