avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce i se face nou născutului după naștere?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce i se face nou născutului după naștere?

Are cineva idee după ce mama naște copilul și îi i-a copilul nou născut de la piept , poate demonstra cineva în afară de D-zeu că angajatele maternităţii nu îl injectează pe nou născut fără CONSIMȚĂMÂNTUL PĂRINŢILOR ????? Sau după ce naște mama , nou născutul de ce este luat , sau de ce este tăiată placenta de la nou născut ????? ESTE BINE ȘTIUT CĂ LĂSÂND NOU NASCUTUL LA PLACENTĂ ACOLO SE ÎNTĂREȘTE IMUNITATEA CORPULUI LOR CA NOU NASCUŢI .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:02, 22 Decembrie 2024
Având în vedere ora la care s-a postat și faptul ca pe zi nu a mai revenit...pare o cugetare la o băută.
Închidem topicul
Ultima modificare: Duminică, 22 Decembrie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport nou-nascut si libera circulatie Ayline Ayline Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea privinta, daca se poate. sunt insarcinata si doresc sa nasc in Germania, din motive legate de lacunele ... (vezi toată discuția)
Cerere de recunoastere a copilului szidonia23 szidonia23 buna ziua.am trait in concubinaj cu cineva,am ramas gravida.la inceput totul a fost bine.insa tatal copilului a plecat in alta tara iar acum refuza orice ... (vezi toată discuția)
Autoritate parinteasca comuna 25Maria23 25Maria23 Am vrut sa comentez la postul initiat de catre RamonaCiuchendea, dar nu am putut, asa ca imi permit sa-mi spun parerea in acest fel. Sper sa fie permis. Eu ... (vezi toată discuția)