avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Costuri administrare cont bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Costuri administrare cont bancar

Buna ziua. In urma cu aproximativ 3 ani am accesat un credit "investeste in tine" (subventionat de stat)de la CEC. Cu ocazia accesarii mi-a fost deschis automat un cont bancar in care sa intre banii. Am renuntat la acest imprumut , practic prin rambursarea lor ( nu am folosit banii). Azi am aflat ca pentru acel cont aferent creditului plus acces la aplicatie mobila ( ce nu am activat-o niciodata) trebuie sa platesc o suma totala de 440 lei ce reprezinta costurile lunare de administrarr cumulate.
In niciun moment nu mi s-a spus ca acest cont nu se va inchide automat la rambirsare. Nu am primit absolut nicio notificare deapre aceasta situatie ( email,telefon). Ce este de facut? Se poate prescrie? Mi s-a spus ca nu pot solicita inchiderea contului pana la achitare.
Vedeti conditiile din contractul de cont semnat la deschiderea sa.
. Contul curent se inchide din initiativa Bancii in urmatoarele cazuri:
a) in cazul in care timp de 12 luni contul nu prezinta alta miscare decat operatiuni reprezentand comisioanele
datorate si dobanda bonificata la disponibilitatile existente, soldul contului este mai mic sau egal cu 50 lei sau
echivalentul in valuta ori contul a acumulat debite aferente comisionului de administrare cont si/sau a tranzactiilor ce
depasesc contravaloarea soldului creditor al contului

Asta este prevazut in contract. Contul, dupa rambursare, a fost nefolosit, deci 0
E si asta, sunt si altele. Asta nu e relevant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision administrare cont credit banca romaneasca dutzu dutzu Buna ziua, In data de 07.11.2007 am contractat un credit ipotecar in valoare de 55200 Chf la Banca Romaneasca. La momentul respectiv mi s-au oprit 552 chf ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare depozit bancar tea_florescu tea_florescu Buna ziua, in anul 2010 am constituit un depozit bancar de 10000 lei la o banca din tara. In septembrie 2015 am primit un mail de la banca prin care imi face ... (vezi toată discuția)
Contractarea unui credit la o banca,urmarea se dovedeste adevarat dezastru nicucc nicucc In Martie 2012 am contractat un credit pe firma in valoare de 45.000 ron. Conditiile au fost: -cash colateral 9000 ron(garantie) deci am facut un credit ... (vezi toată discuția)