avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna, am un prieten care este student și fură destul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna, am un prieten care este student și fură destul de des ...

Buna, am un prieten care este student și fură destul de des din magazine,dar nu a fost niciodată prins. Nu este din orașul acela,dar stă în chirie pe undeva. Este posibil să vină jandarmii la el acasă dacă nu îl cunoaște nimeni ?
Cel mai recent răspuns: Petre335622 , utilizator 16:36, 19 Decembrie 2024
Nu jandarmii, polițiștii ar putea veni. Nu mai există magazine fără camere de supraveghere și cu siguranță vor fi (dacă nu sunt deja) plângeri însoțite de imagini, iar în ziua de azi identificarea unei persoane pe baza lor e floare la ureche.
Spuneți-i să se oprească. Abia și-a început viața de adult, n-o să-i fie bine cu tinicheaua cazierului agățată de el.
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2024
Manuela Rășină, administrator

Manuela Rășină a scris:

Nu jandarmii, polițiștii ar putea veni. Nu mai există magazine fără camere de supraveghere și cu siguranță vor fi (dacă nu sunt deja) plângeri însoțite de imagini, iar în ziua de azi identificarea unei persoane pe baza lor e floare la ureche.
Spuneți-i să se oprească. Abia și-a început viața de adult, n-o să-i fie bine cu tinicheaua cazierului agățată de el.

Nu am mai auzit sa fure de vreo luna dar acum câteva zile au sunat 2 jandarmi la interfon și s-a speriat tare. Au vorbit până la urmă cu altcineva din bloc dar tot e speriat,de aceea am întrebat aici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat!! tynna tynna ieri impreuna cu o prietena am mers intr-un hypermarket,vazand ca erau lucruri desfacute pe acolo am zis sa incercam si noi sa luam cate ceva!dupa ce ne-am ... (vezi toată discuția)
Verificare imagini cameră de supraveghere de către poliție andreiv78 andreiv78 Ca urmare a unui accident rutier, am făcut plângere la poliție, solicitând verificarea imaginilor unei camere de supraveghere, imagini care ar putea ajuta ... (vezi toată discuția)
Cat de legala este postarea unui video sau a unei poze de pe ... CrystyOlteanu CrystyOlteanu Cat de legala este postarea unui video sau a unei poze de pe camera de supraveghere , cu un minor care fura ceva din magazin , pe facebook ? (vezi toată discuția)