avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, am o întrebare pentru domeniul de munca. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, am o întrebare pentru domeniul de munca. Patronul ...

Bună ziua, am o întrebare pentru domeniul de munca.
Patronul firmei la care sunt angajată cu contract pe durata nedeterminata, a vândut spațiul, terenul, mijloacele fixe, nu și firma. , salariații urmează a fii angajați de cel care a cumpărat cele enumerate anterior.
Întrebarea mea este : preluarea de personal se va face în baza legii 67/2006 ? În acea lege am văzut precizarea ca salariatul va fii preluat cu aceleași drepturi . Angajarea pe noua firma este legală cu perioada determinata ?

Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 18 Decembrie 2024
Nu este aplicabila Legea 67/2006 in situatia mentionata de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizii emise cu acelasi nr. de inregistrare creerul creerul Salut la toata lumea! Sunt nou pe forum si as dori un raspuns urgent la problema mea. Cu un an in urma, firma ,,x'' la care lucram a fost preluata de firma ... (vezi toată discuția)
Transfer colectiv al salariatilor la un alt angajator aittu aittu Buna ziua, as dori informatii legate de transferul colectiv al angajatilor la un alt angajator, prin cesiune. Este vorba de unitati bugetare. - se intocmeste ... (vezi toată discuția)
Preluare de catre o alta firma in timpul cic alexandraluiza alexandraluiza Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce presupune preluarea unei de catre alta firma? Ma aflu in Cic pana la data de 13.02.2015 si daca nu am fost de acord sa-mi ... (vezi toată discuția)