avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecarea in lipsa am cerut conform art. 411 alin 1 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecarea in lipsa am cerut conform art. 411 alin 1 pct 2. Din ...

Judecarea im lipsa am cerut conform art. 411 alin 1 pct 2. Din Codul de procedura civila. Este greșit? Cum pot repara și cere judecarea în lipsă?
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2024
goplanet, utilizator

Alte discuții în legătură

Conform cãror prevederi se solicitã judecarea cauzei în lipsã? paula manta paula manta Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns - inainte de 15.02.2013 foloseam pentru judecarea in lipsa art 242 Cpc, acum ce art pot folosi dupa noul cod ... (vezi toată discuția)
Judecarea in lipsa-in ce art din noul cpc este prevazuta? adela05 adela05 In vechiul Cod Procedura Civila, in art. 242 alin 2 se prevedea faprul ca petentul poate cere judecarea in lipsa. In noul CPC, la ce art se prevede? Multumesc (vezi toată discuția)
Judecarea cauzei în lipsã popflorincozmin popflorincozmin buna ziua sunt parte intr-un proces civil(reclamant) si doresc sa stiu daca se poate cere judecarea cauzei si in lipsa mea. (vezi toată discuția)