avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună dimineața. Care este termenul pentru a depune ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună dimineața. Care este termenul pentru a depune întâmpinare ...

Bună dimineața. Care este termenul pentru a depune întâmpinare la un apel? Cum se calculează nr de zile? Se iau în calcul toate zilele sau numai cele lucrătoare? Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Cerere de apel tribunal taie taie Buna dimineata, In data de 08.10.2015(data postei) am primit raspuns de la Tribunalul Bucuresti pentru procesul judecat in data de 21.09.2015. In ... (vezi toată discuția)
Termen apel ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! cum se calculeaza termenul pt depunerea apelului,30 zile lucratoare de la data plicului,se ia in calcul si aceasta data? (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza termenul de 10 zile de depunere la instanta a unui raspuns? cristiannegru cristiannegru - la data de 03.06.2014 am primit de la instanta o Comunicare a unei Intampinari in care mi se spune ca trebuie sa formulez un Raspuns in Termen de 10 ... (vezi toată discuția)