avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua in cazul in care amplinesc varsta de 65 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua in cazul in care amplinesc varsta de 65 ani pentru ...

buna ziua
in cazul in care amplinesc varsta de 65 ani pentru limita de varsta in data de 01.01.2025, care pica in zi libera respectiv sambata, iar zilele de 01-.2.01.2025 sunt zile libere nationale si ziua de 03.01 este data libera ca punte, cu ce data mi se va desface si mi se va emite decizia de incetare a contractului de munca ?
in ultima zi lucratoare anterioro implinirii varstei standard de pensionare, respectiv 31.12.2024 sau ulterior?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:50, 20 Decembrie 2024
Cu data de 01.01.2025.
Și produce efecte cu data de 01.01 sau 04.01
Ideea se pune pentru niste salarii compensatorii pe care cică guvernul ar vrea sa le scoată de la 1 ianuarie
Cu data de 01.01.2025 , isi produce efecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariata la varsta de pensionare buna ziua, va rog sa ma ajutati ... Catalinavoinea11 Catalinavoinea11 Salariata la varsta de pensionare Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Am o salariata care implineste varsta de pensionare in ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a beneficia de pensie anticipata petru56 petru56 Buna ziua. Sunt Petru (barbat) am 55 ani si am 37 ani vechime in campul muncii din care 29 ani si 9 luni si 24 zile incadrat la grupa a doua de munca. Pot ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata ContSters437376 ContSters437376 Am o vechime in campul muncii de 37 de ani lucrati efectiv din care 10 ani si 6 luni am fost incadrata in grupa a doua de munca. Varsta mea fiind de 56 ... (vezi toată discuția)