avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Locuiesc pe o strada din Bucuresti numai cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Locuiesc pe o strada din Bucuresti numai cu case care ...

Buna ziua,
Locuiesc pe o strada din Bucuresti numai cu case care este folosita constant de soferi drept ruta alternativa la arterele principale, strada are 200m si este plina de masini care efectiv stau bara la bara. Consecinta acestui fapt este mult zgomot, praf, poluare etc. Am incercat prin nenumarate sesizari la primarie sa obtin orice fel de reglementare rutiera dar in zadar. Strazile adiacente au fost resistematizate prin sensuri unice dar strada mea a fost trecuta cu vederea. Am vreo sansa in instanta sa obtin ceva? Imi puteti recomanda un cabinet de avocatura specializat pe aceste spete? Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:10, 19 Decembrie 2024
dvs vreti sa atacati o solutie de oportunitate a autoritatii locale. vi se va respinge cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program bar și tulburarea liniștii publice. ce legi pot invoca, ce plângeri pot face, și unde ? Ionut D. Ionut D. In fapt: Vis-a-vis de casa parintilor este deschis un bar - punct de lucru al unei societati comerciale din localitatea invecinata. Nu are afisata denumirea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua la parterul blocului in care locuiesc , in bucuresti ... Chris CRISTINA Chris CRISTINA Buna ziua La parterul blocului in care locuiesc , in Bucuresti , sector 2 se afla un spatiu comercial este prevazut astfel din constructie .Din nefericire ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contravenție completat ilizibil. care sunt costurile contestației, și ce șanse de câștig credeți că am? Paul787 Paul787 Buna seara.In decursul zilei de 12 10 2018,am primit o amendă rutieră de aprox 145 ron.Contraventia se refera la faptul că eu,în orașul Cazanesti ... (vezi toată discuția)