avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... incredintarea spre folosinta a unei masini cu seriile ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

incredintarea spre folosinta a unei masini cu seriile falsificate este fapta pedepsita penal

daca da de ce s-a dat N.U.P?cel care a facut aceasta fapta a stiut faptul ca masina are serii false inca din anul 2002 pentru ca masina a fost blocata in R.A.R. si i sa dat o hartie oficiala de catre o institutie de stat (R.A.R).blocarea in R.A.R. inseamna interzicerea efectuari unei noi inspectii tehnice periodice(I.T.P) si pierderea dreptului de a mai circula.cu toate acestea cel in cauza a mai efectuat 2 I.T.Puri in mod fraudulos in 2004 si 2006;dupa care a incredintat masina prin procura notariala in 2007unui individ pentru a circula cu aceasta.mai grav este faptul ca proprietarul masini (care a facut aceste lucruri mai sus mentionate )este de profesie avocat fapt care implica o mai buna cunoastere a legilor si tot odata respectarea acestora...altfel ce fel de aparator al legii este?
petru ca este unul din sistem,are prieteni printre politisti ,procurori judecatori,se poate spune ca are imunitate...spun asta pentru ca in momentul cand i-am spus ca il dau in judecata,El a spus ca are foarte multi prieteni intre procurori si ca nu o sa rezolv nimic.tin sa specific ca dosarul a fost depus la parchetul unde a fost procuror general tatal paratului...
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2010
jeanking, utilizator
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 07:16, 10 Februarie 2010
ptr ca depinde de mai multe elemente care duc la aprecierea de organele de cercetare si urmarire penala daca fapta este sau nu infractiune
pe langa multe alte aspecte pe care le are procurorul in timpul solutionarii dosarului trebuie avute in vedere si cauzele care inlatura caracterul penal al faptei si cele care inlatura raspunderea penala
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2010
doberv, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui va da politistul actele... jeanking jeanking am cumparat o masina de la o persoana careia ii fusese data cu procura de circulatie si atat.fara drept de vanzare,in momentul cand i-am dat banii si am facut ... (vezi toată discuția)
Conducator neproprietar - numere false, raspundere legala JohnnyBRB JohnnyBRB Rog persoanele avizate sa ma ajute intr-o speta: O persoana conduce un autovehicul cu numere false de drumurile publice, este oprit de politie, i se retine ... (vezi toată discuția)
Dan75 dan75 dan75 buna seara, am o problema mai grava,zilele astea am condus un auto cu numere false,am pus autorizatia de pe alta masina identica,ca sa o duc 1km juma pana la ... (vezi toată discuția)