avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă câștigat mai puțin decât salariul minim, se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă câștigat mai puțin decât salariul minim, se va ține ...

Dacă câștigat mai puțin decât salariul minim, se va ține cont de acest aspect ? Lucrez in străinătate. Vă mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Elisa23 , utilizator 20:11, 19 Decembrie 2024

Elisa23 a scris:

Dacă câștigat mai puțin decât salariul minim, se va ține cont de acest aspect in cazul pensiei alimentară pentru 2 copii? Lucrez in străinătate. Vă mulțumesc anticipat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! cum se calculează pensia alimentară pentru 2 copii ... Elisa23 Elisa23 Bună ziua! Cum se calculează pensia alimentară pentru 2 copii având în vedere că eu lucrez în altă țară și acolo câștig sub salariul minim din ... (vezi toată discuția)
Domiciliul in strainatate e suficient ? mama fetei mele locuieste in germania unde este recasatorita ... Mantel Mantel Mama fetei mele locuieste in Germania unde este recasatorita din 2016. A platit pensie alimentara pana la majoratul fetei (asa era in hotarare ....,,pana la ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate AndreeaRadulescu AndreeaRadulescu Buna ziua, Lucrez in Anglia de 2 luni, vreau sa stiu cum afla cei din Romania de aceasta situatie pt plata impozitelor. Trebui sa anunt eu? Ce impozite se ... (vezi toată discuția)