avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat intre anii 1986 si 1989 la IAC, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat intre anii 1986 si 1989 la IAC, Intreprinderea pentru ...

Am lucrat intre anii 1986 si 1989 la IAC, Intreprinderea pentru Administrará Cladirilor si ultimul loc de munca la Directiva Generala a Vamilor in Bucuresti. La ce arhive a cartillr de munca as putea apela?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 20 Decembrie 2024
Direcția Regională Vamală București
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere adeverinta salariat inainte de 1990 GODEANU GODEANU Am fost detasata de la Combinatul Chimic Giurgiu incepand din anul 1986 pana in decembrie 1989 plus 3 luni concediu medical pentru crestrea copilului la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am incercat sa gasesc fosta intreprinderea pentru ... Mihail Boboaca Mihail Boboaca Buna ziua, Am incercat sa gasesc fosta Intreprinderea pentru Administrará Cladirilor, care depindea de Trustul Carpati, si desfintata in 1990 preluata de ... (vezi toată discuția)
Dosar de pensie Toncea Ioan Toncea Ioan Bună ziua! Am lucrat la Antrepriza Canal Dunare - București în 1986. La aceasta întreprindere mi, am lăsat cartea de munca. De care am nevoie acum la ... (vezi toată discuția)