avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura apartament

Buna ziua,
Cand aveam aproape 18 ani mama mea a cumparat pe numele meu un apartament cu plata pe 25 ani, cu rate foarte mici. Ea a platit ratele.
De 7 ani avem o relatie proasta, si multiple procese. Am cerut un extras CF pentru acel apartament si am observat ca mama mea l-a vandut. Binenteles ca nu mi-a dat nici un ban nici nu m-a informat. Am dat procura mamei in 2017 , apoi noi ne-am certat , am avut alt domiciliu si nu am mai vorbit. Tot in 2017 mama a vandut acel apartament.

Intrebarea mea este daca eu mai pot recupera ceva?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 11:36, 20 Decembrie 2024
Buna ziua

Din informatiile date, nici o sansa sa mai vedeti/primiti ceva.

Dar un raspuns mai corect si complet vi-l poate da un avocat caruia sa-i prezentati situatia detaliata, inclusiv documentele pe care le-ati semnat.

E putin probabil ca mama dvs sa fi cumparat pe numele dvs un apartament in rate cand dvs erati minor, ca nici o banca nu ar fi dat credit pentru asa o situatie. Apoi e important de stiut ce continea acea procura sau document pe care l-ati semnat in 2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Jhonny2021 Jhonny2021 Buna ziua. Doresc sa inaintez o serie de intrebari. Suntem 1 frate si o sora..uitata de d-zeu..adica de acum 25 de ani care avem de dezbatut o mostenire (un ... (vezi toată discuția)
Atac contract vanzare-cumparare ninutza ninutza Buna ziua! Am o problema mai complicata legata de un contract de vanzare-cumparare. Eu am 22 ani, mama mea a decedat cand aveam 5 ani, iar tatal meu a decedat ... (vezi toată discuția)
Procura - vicii consimtamant miky91 miky91 Tatal meu a avut o casatorie cu o doamna care la acea vreme era gravida (mentionez faptul ca tatal meu nu este tatal biologic al copilului,dar cu toate acestea ... (vezi toată discuția)