avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Clauze abuzive IFN - Recomandare de avocat. Incerc sa ...
Discuție deschisă în Executare silită

Clauze abuzive IFN - Recomandare de avocat. Incerc sa evit o ...

Clauze abuzive IFN - Recomandare de avocat.

Incerc sa evit o posibila executare silita pentru o restanta de pana in 1000 lei care s-a transformat in 14000 lei in aproape o luna.

Vreo recomandare in acest sens? Poate un avocat de nu imi ia pielea de pe mine ca sa evit un recuperator sa imi faca acelasi lucru ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: elyk21 , utilizator 16:23, 20 Decembrie 2024
Buna ziua

Aveti aici lista: www.avocatnet.ro/Consultanti...
Multumesc.

Ma gandeam de recomandari in baza experientelor persoanale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate vanzare drept de proprietate dany3377 dany3377 Buna ziua! Am un credit ipotecar la BCR, la care sotia este coplatitoare. As dori sa stiu daca exista posibilitatea, bineinteles cu acordul bancii, de a ... (vezi toată discuția)
Contract credit ifn - titlu executoriu? andreib2009 andreib2009 Contractele de credit incheiate cu institutiile financiare nebancare anterior intrarii in vigoare a OUG 99/2006 sunt considerate titluri executorii? Care este ... (vezi toată discuția)
Datorie banca, amenintari de la recuperatori delfinas delfinas Buna ziua! Problema mea e ca a multor altora. Urand creditele, dar fiind nevoita de situatie, am luat un credit de 17500 lei, pe 10 ani. Pana anul trecut am ... (vezi toată discuția)