avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bunã ziua! Eu am buletinul expirat de doi ani, dar ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bunã ziua! Eu am buletinul expirat de doi ani, dar în schimb ...

Bunã ziua! Eu am buletinul expirat de doi ani, dar în schimb am pasaport valabil. De curând am venit în România. Pot sã mã întorc în Italia fara buletin valabil?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 21:40, 21 Decembrie 2024
Nu va trebuie buletin, circulați cu pasaportul.
Dacă tot sunteți în țară cereți reînnoirea buletinului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat si carte de identitate valabila pana in februarie 2014 nataliabeatrice1983 nataliabeatrice1983 buna seara!eu sunt rezidenta in italia din 2007.am pasaportul expirat din 2010 si cartea de identitate romaneasca imi expira peste 1 an in februarie.eu nu pot ... (vezi toată discuția)
Reinnoire carte de identitate SebastianMich SebastianMich Am o întrebare :) Sunt in Italia de 10 anni si mia scăzut cartea de identitate de 1 an dar pașaportul este valabil. Daca vreau sa merg in Romania îmi ... (vezi toată discuția)
Pasaport romanesc minor Gamma Gamma Buna ziua.locuiesc in Italia cu baiatul meu care are 10 ani. Are pasaport romanesc scazut si as vrea sa il renovez in Italia la consulatul roman. Buletinul meu ... (vezi toată discuția)