avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbare domiciliu si carte de identitate - ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbare domiciliu si carte de identitate - actualizare alocatie/stimulent ...

Buna seara,

Am schimbat domiciliul din sectorul 5 in sectorul 4, si implicit cartea de identitate.
Inteleg ca este nevoie de actualizarea datelor pentru dosarele de alocatie a copilului si stimulentul de insertie.
Care este modalitatea online prin care se poate transmite copia CI? Nu gasesc o adresa de email sau ceva clar in AvanSis sau ConectX.

Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2024
eve25, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:56, 22 Decembrie 2024
Va adresati Agentiei Mun. București pentru Plăți și Inspecții Sociale
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa e-mail serviciu alocatii copii Adriana68 Adriana68 Buna ziua, As dori sa-mi schimb contul unde se transfera alocatia copilului si adresa de e-mail nu mai este valabila (alocatii@ddfssbuc.org) . Caut de doua ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ralucutza78 ralucutza78 Buna ziua, am optat pentru varianta 1 an de stat acasa pentru cresterea si ingrijirea copilului, am nascut pe 17 aprilie 2012 si m-am intors la serviciu pe 11 ... (vezi toată discuția)
Întrerupere stimulent de inserție simona_botezatu2000@yahoo.com simona_botezatu2000@yahoo.com Vă supun atenției următorul caz: - Am născut un băiețel în data de 17.09.2014. - Am depus cererea, declarația pe proprie răspundere și documentele ... (vezi toată discuția)