avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Am și eu un televizor de la Vortex și din ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Am și eu un televizor de la Vortex și din greșeală ...

Buna ziua! Am și eu un televizor de la Vortex și din greșeală a fost spart ecranul și am garanție la el 2 ani se poate face ceva cu el. Va rog sa mă ajutați
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 19:15, 22 Decembrie 2024
Daca greseala s-a produs acasa la dvs., nu din transport, vanzatorul nu va reface stricaciunea.
Incercati pe banii dvs. la un service autorizat pentru tipul dvs. de televizor.
Ecranul nu intra in garantie dacă e vb de lovituri, la cati bani costa, va teebuisa luati altul.
Ecranul spart nu întra în garanție ( citiți certificatul de garanție al tv)..
Ultima modificare: Duminică, 22 Decembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie televizor anamd anamd buna ziua, in august 2012 am achizitionat un televizor Smasung Led Smart TV, televizor care la sf lunii septembrie s-a stricat. Vanzatorul m-a indrumat catre ... (vezi toată discuția)
Drepturile cumparatorului in caz de produs neconform Cld_gabriela Cld_gabriela Am cumparat un televizor LCD la 3999 din Carrefour ,l-au probat pe bancul de proba si parea a fi in regula.L-au luat tot ei de pe bancul de proba si l-au pus ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez cu un televizor aflat in garantie? marichescu marichescu Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez cu un televizor care in garantie i s-a spart display-ul la montarea pe perete prin tinerea cu mana de ecranul acestuia. ... (vezi toată discuția)