avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prin lege sint obligat să fac înmormântarea matusei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prin lege sint obligat să fac înmormântarea matusei care mia ...

Prin lege sint obligat să fac înmormântarea matusei care mia dat mie și lu sora casa in caz că sunt anunțat.
Asistenta sociala a Primariei mia dat răspuns scris că mătușa nu are pretenții din partea moștenitorilor,in donație nu e trecut clauza.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:04, 22 Decembrie 2024
Nu puteti fi obligat, dar ar fi frumos, nu?
Mai ales ca daca femeia e pensionara, va da și statul bani ca ajutor.
Ultima modificare: Duminică, 22 Decembrie 2024
gi-jane2, moderator
După moartea ei daca cineva sta cu mătușa și are grija aceea persoana trebuie să anunțe Primăria etc să anunțe moștenitorii sa vina,in caz că nu anunță atunci ce trebuie de făcut aflu târziu.

gi-jane2 a scris:

Nu puteti fi obligat, dar ar fi frumos, nu?
Mai ales ca daca femeia e pensionara, va da și statul bani ca ajutor.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e trecuta clauza, dar aveți o obligație morala de gratitudine.
După ce v-a dat mătușa casa, nu mai vorbiți cu ea deloc, nu-i mai dați un telefon?
Și dacă o sunați măcar o dată pe săptămână, cu siguranță aflați când decedează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mătușa e uzufructuar viager dacă mi-a dat mie mie și surorii ... Magie1 Magie1 Mătușa e uzufruct viager dacă mi-a dat mie mie și lu sora casa și terenul dacă decedează și are datorii la CEC sau alte datorii prin lege suntem ... (vezi toată discuția)
Este o lege că strănepoții de sora care după moartea matusei ... Magie1 Magie1 Este o lege că strănepoții de sora care după moartea matusei sa atace in instanță dacă mătușa a scris in testament lasă strănepoților de sora ... (vezi toată discuția)
O întrebare cu martori la notar dacă casa și terenul la un ... Magie1 Magie1 O întrebare cu martori la notar dacă casa și terenul la un loc e 250 mp al meu și a lu sora pe baza dezbaterii moștenirii a tatălui a contractului de ... (vezi toată discuția)