avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat la SC.CRD.SRL Baia Mare - firma lichidata. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat la SC.CRD.SRL Baia Mare - firma lichidata. Arhiva este ...

Am lucrat la SC.CRD.SRL Baia Mare - firma lichidata. Arhiva este la ITM Baia Mare dar cei de acolo nu imi pot elibera adeverinta venituri brute. Pot afla cine estedetinatorul legal de arhiva sau lichidatorul ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:50, 23 Decembrie 2024
Lichidatorul il aflati de la ONRC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua si la multi ani ! ( doamnelor si domnisoarelor) . ma ... Ioan Doru Morteanu Ioan Doru Morteanu Buna ziua si LA MULTI ANI ! ( doamnelor si domnisoarelor) . Ma numesc Ioan Doru Morteanu. Pentru intocmirea dosarului de pensionare am nevoie de adeverinte de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog să mă ajutați. caut arhivele de la firma ... Angelica 24 Angelica 24 Bună ziua, va rog să mă ajutați. Caut arhivele de la firma Modconf radiata in 2013. Am sunat la arhivele naționale, registrul comerțului și la firma de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! vin catre voi in speranta ca reusesc sa aduc putina ... Ana-Maria1515 Ana-Maria1515 Buna seara! Vin catre voi in speranta ca reusesc sa aduc putina lumina in cazul tatalui meu. El a lucrat intre 1987 si 1992 la \"Statiunea pentru mecanizarea ... (vezi toată discuția)