avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Monitorizare camera supraveghere de vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Monitorizare camera supraveghere de vecini

Buna ziua, as dori sa ma ajutati intr-o problema pentru ca nu mai stiu ce sa facem.
Vecinul si-a montat la coltul casei o camera de supraveghere de tip 360° care vede toata proprietatea noastra dintr-un capat in celalalt, geamurile, poarta, inclusiv partea din fata casei unde parcam masina. Camera functioneaza non-stop, iar noi suntem monitorizati in permanenta, stiu cine cand pleaca, cand nu este nimeni acasa. Am facut plangere la sectia de politie care ne-au comunicat sec ca atata timp cat nu face publice inregistrarile are voie sa filmeze. Nu conteaza ca ne "spioneaza" viata privata sau ca ne simtim amenintati de monitorizarea permanenta. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:47, 23 Decembrie 2024
De unde știți ce vede el? De ce credeti ca va monitorizează?

Faceti plangere aici
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! intrebare referitor la gdpr. apedro apedro Buna ziua! Am o intrebare referitor la GDPR. Locuiesc la casa, vecinul meu de vis-a-vissi-a deschis o afacere cu inchirieri autoturisme. Cel putin 6 masini si ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere nykkol nykkol Buna ziua, am citit pe forum legea 333/2003 , dar o persoana fizica are voie sa monteze pe strada camere de supraveghere in asa fel incat sa monitorizeze pe ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere iclaudiaisabela iclaudiaisabela Locuiesc intr-un bloc cu Demisol, P, ET 1 + Pod. La demisol exista o garsoniera al carui geam da fix in aleea de acces in bloc. Cand intram in bloc, mergem ... (vezi toată discuția)